Termeni si conditii generale - Politică de Confidențialitate

Va rugam sa citiți cu atenție următoarele condiții, înainte de a continua. Persoanele care se loghează pe web site-urile www.paradise.ro si www.travelparadise.ro (și subdomeniile lor), proprietati ale PARADISE TRAVEL AGENCY, își exprimă acordul cu privire la următoarele termene si condiții.

Termeni și condiții generale contractuale de călătorie
Suntem încântați că sunteți interesat în petrecerea vacantelor si a calatoriilor dumneavoastra apeland la serviciile PARADISE TRAVEL AGENCY. Vă rugăm să citiți cu atenție aceste documente de Termeni și conditii generale contractuale si de calatorie (Contractul cu turistul). Acestea constituie o parte integrantă a fiecărui contract.

Drepturi de autor și drepturi de marcă
Întregul conținut al web site-urilor www.paradise.ro si www.travelparadise.ro este protejat prin drepturi de autor. Toate drepturile sunt deținute de S.C. PARADISE TRAVEL AGENCY S.R.L. Elementele conținute pe web site-urile www.paradise.ro si www.travelparadise.ro sunt accesibile în mod liber numai în scopul navigării pe aceste site-uri. Duplicarea acestor materiale sau a unor părți ale acestora, în orice formă scrisă sau electronică, este permisă numai cu un acord special al S.C. PARADISE TRAVEL AGENCY S.R.L.. Reproducerea, transferul, modificarea, legarea sau utilizarea web site-urilor www.paradise.ro si www.travelparadise.ro în scopuri publice sau comerciale este interzisă fără acordul scris prealabil al PARADISE TRAVEL AGENCY.

Diferitele nume și logo-uri care apar pe site-rile www.paradise.ro si www.travelparadise.ro sunt, în general, mărci înregistrate și protejate. Nici o parte a www.paradise.ro si www.travelparadise.ro nu este concepută astfel încât să acorde o licență sau dreptul de a utiliza o imagine, o marcă înregistrată sau o siglă. Descărcarea sau copierea web site-urilor www.paradise.ro si www.travelparadise.ro sau a unor părți ale acestora nu conferă drepturi privind software-ul sau elemente ale web site-urilor www.paradise.ro si www.travelparadise.ro.

PARADISE TRAVEL AGENCY își rezervă toate drepturile cu privire la toate elementele site-urilor www.paradise.ro si www.travelparadise.ro, cu excepția drepturilor care aparțin unor terțe părți.

“PARADISE TRAVEL AGENCY” si “TRAVEL PARADISE” sunt marci inregistrate ale S.C.PARADISE TRAVEL AGENCY S.R.L.

NU garantam:
Deși S.C PARADISE TRAVEL AGENCY S.R.L. a luat toate măsurile posibile pentru a garanta fiabilitatea informațiilor conținute pe site-urile www.paradise.ro si www.travelparadise.ro în momentul publicării lor, nici S.C.PARADISE TRAVEL AGENCY S.R.L., nici partenerii contractuali ai acestuia nu pot oferi nici o asigurare sau garanție explicită sau implicită (inclusiv terților) cu privire la exactitatea, fiabilitatea sau exhaustivitatea informațiilor aflate pe www.paradise.ro si www.travelparadise.ro. Informatiile conținute pe web site-urile www.paradise.ro si www.travelparadise.ro pot fi modificate în orice moment fără notificare prealabilă.
PARADISE TRAVEL AGENCY nu își asumă nicio responsabilitate și nu oferă nicio garanție că functionarea site-urile web www.paradise.ro si www.travelparadise.ro nu se va întrerupte sau că site-urile www.paradise.ro si www.travelparadise.ro sau server-ele respective nu conțin viruși sau alte conținuturi dăunătoare.

Limitare a răspunderii
S.C. PARADISE TRAVEL AGENCY S.R.L. nu se face raspunzatoare (inclusiv răspunderea pentru neglijență) pentru pagubele directe, indirecte sau secundare suferite ca urmare a utilizării site-urilor www.paradise.ro si www.travelparadise.ro sau a accesului la elementele acestor site-uri sau ca urmare a imposibilității accesului sau utilizării lor sau a link-urilor către alte site-uri.

Legături către alte web site-uri
Site-urile www.paradise.ro si www.travelparadise.ro conțin link-uri către web site-uri operate de terțe părți, link-uri care ar putea fi de interes pentru dvs. Când accesati aceste linkuri, puteți părăsi web site-urile www.paradise.ro si www.travelparadise.ro sau continuturi ale web site-urilor tertilor pot fi afișate în continutul web site-urilor www.paradise.ro si www.travelparadise.ro. PARADISE TRAVEL AGENCY nu a efectuat nicio verificare pe site-urile terților accesibile prin intermediul link-urilor de pe site-urile www.paradise.ro si www.travelparadise.ro și nu este în niciun fel responsabila pentru conținutul sau funcționarea eficientă a acestora. Acest lucru se aplică indiferent dacă la activarea link-ului părăsiți site-urile web www.paradise.ro si www.travelparadise.ro sau afișajul tertilor apare în continutul web site-urilor www.paradise.ro si www.travelparadise.ro, precum și dacă în acest din urmă caz informațiile provenite de pe un site extern nu sunt direct evidente.

Vrem sa va atragem atentia ca accesarea site-urilor sau a link-urilor operate de terțe părți se face pe propria dumneavoastra raspundere.

Protejarea datelor
PARADISE TRAVEL AGENCY acordă o mare importanță protecției datelor. În calitate de vizitator al site-urilor www.paradise.ro si www.travelparadise.ro, ati decis ce date personale sunteți dispus să ne dezvăluiți. Cu toate acestea, dorim să vă atragem atenția asupra faptului că vizitând site-urile noastre și citindu-ne newsletter-urile (buletinele/ e-mail-urile informative) ne oferiti automat informații care ne permit să determinăm modul în care vizitatorii folosesc site-ul nostru și newsletter-urile și care sunt informațiile și ofertele care va trezesc un interes deosebit.

Dacă vă înregistrați personal sau faceți rezervări prin intermediul site-urilor noastre sau solicitați materiale informative sau alte servicii, avem nevoie de informații personale despre dvs., cum ar fi numele și adresa dvs. În măsura în care astfel de servicii sunt furnizate de terți, vă vom transmite datele către furnizorii de servicii în cauză; prin oferirea informațiilor dvs., ne autorizați în mod automat să facem acest lucru. În caz contrar, vom trata datele dvs. cu caracter personal în mod confidențial și vom procesa singuri aceste informații sau le vom elibera terțelor părți într-o formă anonimă. Aceste terțe părți pot fi, de asemenea, situate în străinătate.

Prelucrarea datelor cu caracter personal de către noi înșine sau de către terți este efectuată exclusiv în scopul furnizării de informații individuale clienților noștri - exceptand cazurile cand aceste date sunt folosite la furnizarea serviciilor solicitate de catre dumneavoastra. Prelucrarea datelor personale de catre noi insine sau de catre terti este conceputa in conformitate cu interesele și necesitățile clientilor nostri și este utilizata de asemenea pentru statistici și marketing pentru noi înșine și pentru furnizorii nostri de servicii turistice. Prelucrarea datelor cu caracter personal este menită să ne permită să concepem website-urile noastre și propria noastră ofertă de servicii astfel incat sa satisfacem cat mai bine nevoile utilizatorilor. Cu toate acestea, prelucrarea datelor se efectuează de asemenea, pentru analiza pieței și pentru a stabili interesul pentru oferta de servicii turistice oferite de PARADISE TRAVEL AGENCY, permițându-ne astfel să ajungem la concluzii cu privire la continutul ofertei noastre de servicii turistice, astfel incat sa putem satisface nevoile clientilor nostri și sa putem permite furnizorilor nostri să beneficieze de aceste cunoștințe.

Orice altă utilizare a datelor dvs. personale, în special vânzarea către terți, este exclusă în mod expres.

În calitate de client înregistrat, ne puteți solicita oricand să va furnizam informațiile privind conținutul datelor dvs. personale deținute de noi.

Va rugam sa consultati link-ul de mai jos privind Politica de confidentialitate a operatorului de date Paradise Travel Agency