Vesti bune - Hotelierii bulgari deschid sezonul

Dragi prieteni,

Ne bucurăm să vă transmitem vești pozitive și încurajatoare despre destinatia Bulgaria, pe care noi o operam inca din 2001. Datorită numărului redus de persoane diagnosticate cu COVID-19- de peste 10 ori mai mic decat in Romania -  și a relaxarii măsurilor de carantină, în Bulgaria toate sectoarele turismului se pregătesc pentru deschiderea sezonului de vară 2020 și revin la ritmul obișnuit al vieții. Treptat, multe hoteluri încep munca și planifică datele deschiderii sezonului.

Începând cu săptămâna trecută, parcurile și locurile publice sunt deschise vizitatorilor, desigur, în contextul unei serii de măsuri de securitate care vizeaza siguranta sanatatii. Din această săptămână, cafenelele și restaurantele se pregătesc, de asemenea, să înceapă să funcționeze, respectând reglementările specifice.

Zilele lungi de izolare ne-au făcut să ne gândim la cel mai important lucru din viața noastră - sănătate, familie și relaxare. Bulgaria vă așteaptă atat de aproape si este gata să va primeasca cu un soare cald, mâncare proaspătă, gustoasă și o Mare Neagra atat de limpede...

Urmariti ofertele incredibile si noutatile din sistemul nostru de rezervari www.paradise.ro.

Lasa un comentariu