In curand, CULOAR VERDE intre ROMANIA si BULGARIA

Esti pregatit sa sa te elibesondaj bulgaria vs romaniarezi la mare, la soare? Raspunsul prietenilor Paradise Travel Agency (PTA)  este DAAAA

Dupa sondajul facut de PTA de-a lungul ultimei saptamani, sondaj la care poate ca si tu ai participat, se pare ca toti doriti pe litoralul Marii Negre. Unii vreti in Romania (48%), dar si mai multi vreti sa prindeti briza marii in Bulgaria (52%).

Iti dau asadar vesti imbucuratoare. Astazi am avut cateva intalniri (video, desigur) cu hotelieri din Albena, Obzor, Nessebar si Sunny Beach. Toti mi-au confirmat participarea lor la conferinta facuta azi la Varna cu Ministrul Turismului, d-na Nikolina Angelkova. Aceasta i-a informat despre discutiile bilaterale avute cu corespondentul sau roman in vederea deschiderii unui culoar verde intre Bulgaria si Romania. D-na Ministru Angelkova a confirmat ca s-a agreat ca, pana la 31 mai, sa fie definit CULOARUL VERDE dintre Romania si Bulgaria. Iar turistii din ambele tari vor putea beneficia de aceasta facilitate pe toata perioada sezonului estival.

Asteptam sa vedem exact care vor fi si celelalte beneficii ale acestui demers in afara celui foarte clar  - ca atunci cand te vei intoarce acasa de la Albena nu iti vei prelungi fortat concediul cu inca vreo 14 zile de …….

14.05.2020                                                           Catalina Burcea, General Manager 

 

Lasa un comentariu