VACANȚA TA VINE GRATIS DE LA PTA!

Dragul nostru,

 

 

Apreciem munca ta și iti mulțumim pentru fiecare rezervare. Pentru asta ne-am gândit să îți oferim șansa de a te relaxa chiar tu într-o vacanță pe care o poți obține gratuit în urma volumului lunar de rezervări făcute în sistemul PTA.  

 

Așadar, mai jos poți afla cum îți poți obține vacanța ta gratuită în Bulgaria. Dacă faci LUNAR un volum minim de 10.000 EUR primești o noapte de cazare pentru tine și un însoțitor. Daaaaaaaaaar dacă faci un efort suplimentar și faci un volum de minim 15.000 EUR PE LUNĂ atunci lucrurile se schimbă – vei primi 2 nopți de cazare pentru tine și un însoțitor.

 

Iată condițiile campaniei:

 

-       La un volum de minim 10.000 EUR / LUNĂ = 1 noapte de cazare pentru 2 adulți

-       La un volum de minim 15.000 EUR / LUNĂ = 2 nopți de cazare pentru 2 adulți

ð așadar ai făcut vânzări de minim 10.000 EUR / lună * 7 luni și ai câștigat o săptămână de relaxare în luna septembrie sau octombrie la un hotel de 4* / all inclusive pe litoralul Bulgăresc al Marii Negre.

ð așadar ai făcut vânzări de minim 15.000 EUR / lună * 7 luni și ai câștigat două camere în luna septembrie sau octombrie la un hotel de 4* / all inclusive pe litoralul Bulgăresc al Marii Negre.

 

*Calculul final se va face la sfârșitul lunii August 2024.

**Se vor lua în considerare doar rezervările LUNARE confirmate și efectuate pentru cazări pe orice destinație din Bulgaria.

***Transportul nu este inclus.

Campania se desfășoară pentru rezervări făcute în perioada 01.02.2024 – 31.08.2024.