EXCURSIE PLAJA GURA PORTITEI - O ZI - AUTOCAR 2022

 
Transportation
de la
 
21
persoana/pachet

Excursie Plaja la Gura Portitei | 1 zi - Autocar | 2021

Itinerar: Bucuresti - Slobozia - Jurilovca ZIUA 1 Bucuresti –Slobozia -Jurilovca

Intalnire cu ghidul insotitor la ora 05:30 in parcarea din fata ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Nationala de Aparare Carol I) - acces dinspre Bd Eroilor, plecare ora 06:00 pe traseul Bucuresti –Slobozia -Jurilovca.

Din Jurilovca ne imbarcam (contra cost, aprox. 30 lei/pers/sens) pe salupe rapide cu care ne vom deplasa cater limanul Gura Portitei. Situat intre Marea Negra si lacul Golovita, Gura Portitei ne asteapta cu plaja, beach bar, restaurant si diferite alte activitati. Delta Dunarii a intrat in patrimoniul mondial al UNESCO in 1991, fiind clasificata ca rezervatie a biosferei. Delta Dunarii contine mai bine de 360 de specii de pasari si 45 de specii de peste de apa dulce in numeroasele sale lacuri, fiind si locul unde milioane de pasari din diferite colturi ale lumii isi gasesc locul, din primavara pana toamna.

Dupa-amiaza, pornim spre Bucuresti, unde vom ajunge seara, in functie de trafic si conditiile meteo.

 

 

- Transport cu autocar clasificat;
- Vizitele mentionate in program (nu includ biletele de intrare);
- Insotitor de grup din partea agentiei.

 

 

 - Asigurare storno;
- Intrarile la obiectivele turistice si eventualele servicii de ghizi locali;
- Masa de pranz;
- Salupa rapida pentru transfer Jurilovca - Gura Portitei (aprox. 30 lei/pers/sens) Supliment pentru locuri preferentiale (primele 3 randuri de banchete) - 20 Lei/pers; Alte taxe/servicii/cheltuieli personale.

 

 

Condiţii de plata/anulare:

» Avans 30% la înscriere, diferența cu 40 zile înainte de plecare; conditii standard de anulare – conform contract de colaborare/de comercializare a pachetelor de servicii turistice.
» Plata 100% la inscriere in cazul first minute/ofertelor speciale/tarif senior +55/student/tarif unic; penalizare 100% in caz de anulare.

Grup minim 40 persoane.

 

 

 

Solicita oferta

Sunt de acord cu termenii si conditiile rezervarii