25px
ALBENA - FESTIVALUL INTERNATIONAL DE MUZICA SI DANS LATINO

Perioada: 08.07.2022 - 11.07.2022

In perioada 08.07.2022 - 11.07.2022, statiunea Albena va fi gazda Festivalului international de muzica si dans latino - Latin Beach Boom.

     Evenimentul este o continuare a traditiei deja consacrate a statiunii de a gazdui un festival international de Salsa, reunind astfel fanii ritmurilor latino de peste tot. In ultima sa editie oaspeti din peste 80 de tari din Europa, America de Sud si de Nord, Asia si Australia au sosit la Albena. 

     Printre invitatii de top ai festivalului se numara si doua dintre cele mai importante figuri din cultura latină:

  • Trupa Grupo Extra provine din Republica Dominicana si se numara printre cei mai cunoscuti artisti muzicali de Bachata, Meringue, Reggaeton si Salsa. Succesul trupei este vizibil in special pe piata muzicala din tarile din Europa de Vest. Grupo Extra este o emblema in lumea culturii latine. Grupul a lucrat cu vedete precum Daddy Yankee, Prince Royce si Hector Acosta. 
  • Oscar D'León este al doilea nume important care isi va incepe turneul european care este dedicat celor 50 de ani de cand a fost pentru prima data pe scena in statiunea Albena. Acesta este primul latino-american care a semnat un contract cu televiziunea si radioul britanic BBC. Pentru concertul sau pe plaja din Albena, Oscar D'Leó va sosi direct din Venezuela.
  • Atmosfera latino va fi completata si de alti artisti precum DJ Rombero, DJ Fabrizio, DJ Sabha si multi altii.

In perioada 07.07 - 12.07.2022 am creat o serie de oferte speciale, printre care:

  • Hotel Elitsa 3* - Camera dubla cu vedere la mare, All inclusive - 369 euro/persoana/pachet 5 nopti;
  • Hotel Gergana 4* - Camera dubla cu vedere la mare, All inclusive - 526 euro/persoana/pachet 5 nopti;
  • Hotel Kaliakra Beach 4* - Camera dubla standard, Ultra All inclusive - 583 euro/persoana/pachet 5 nopti;