Descoperiți Varna și vizitați Parcul Istoric

- plecare din Sunny Beach -

 
Transportation
de la
 
70
persoana / excursie

Vă oferim o gamă de excursii personalizate cu transportul dumneavoastră privat beneficiind, în acelaşi timp de toată experiența locală. Pe lângă plaje, Bulgaria înseamnă și munţi, păduri, tradiție și cultură. Cu un ghid audio, acces la locuri unice, cele mai bune restaurante, aventuri în staţiuni de agrement și în aer liber, all inclusive: kilometraj, hărţi, coordonate GPS, vouchere și bilete. Veți putea să vă folosiți timpul de vacanță extrem de eficient pentru a descoperi frumusețea Bulgariei în timpul acestei excursii personalizate de 200km împreună cu familia.

Varna, capitala mării bulgărești, datează de aproape cinci milenii, însă oraşul devine port abia în 585 î.e.n când grecii fondează aici o colonie. Orașul modern este deopotrivă port și oraș de coastă. Un loc cosmopolit ce îmbină frumoasa arhitectură barocă cu cea de început de secol și cea contemporană, fuzionând plăcut cu pasajele pietonale și o minunată grădină la malul mării. Vă invităm cu drag să vă bucurați și de un prânz în port.

Vizitați ceea ce, potrivit bulgarilor, este cel mai mare și primul parc istoric, cultural și recreativ-educativ de acest gen din lume. Conceput ca un complex la scară largă ce se întinde în întregime pe o suprafață de peste 50 de hectare, parcul oferă o călătorie interactiv-educaţională de-a lungul a 10.000 de ani, în timpul celor cinci ere ale civilizaţiei umane, creând experiența culturilor antice, milenare.

Fenomenul ,,Pădurea de piatră" sau Pobiti kamani", ce se traduce liber prin „pietre care au fost spulberate în pământ" reprezintă o serie de stâlpi mari și mici de calcar de până la 10 m înălțime aflați în vecinătatea lacului Beloslavia. Potrivit arheologilor, aici este singurul loc din Bulgaria unde s-au găsit dovezi ale vieții umane datând de la sfârșitul ultimei ere glaciare.

 

 

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Solicită oferta

Sunt de acord cu termenii și condițiile rezervării