Descopera Sozopol și râul Ropotamo

- plecare din Sunny Beach -

 
Transportation
de la
 
50
persoana / excursie

 

Vă oferim o gamă de excursii personalizate cu transportul dumneavoastră privat beneficiind, în acelaşi timp de toată experiența locală. Pe lângă plaje, Bulgaria înseamnă și munţi, păduri, tradiție și cultură. Cu un ghid audio, acces la locuri unice, cele mai bune restaurante, aventuri în staţiuni de agrement și în aer liber, all inclusive: kilometraj, hărţi, coordonate GPS, vouchere și bilete. Veți putea să vă folosiți timpul de vacanță extrem de eficient pentru a descoperi frumusețea Bulgariei în timpul acestei excursii personalizate de 200km împreună cu familia.

Râul Ropotamo izvorăşte din Muntele Strandja și se varsă în Marea Neagră. Această rezervație naturală este situată la 10 km sud de Sozopol. Flora şi fauna de-a lungul râului sunt cu adevărat frumoase şi diverse, culoarea deosebită a râului fiind datorată planctonului roșu. Această comoară naţională bine conservată găzduiește păsări și broaște țestoase rare.

O dată ajunși la Ropotamo, bucurați-vă de o romantică excursie cu barca până la gura de vărsare a râului și înapoi. Mergeți înapoi spre nord printr-o rezervaţie unică de dune, cu plaje nemarcate, încă neexplorate.

Bucurați-vă de un prânz luxos în atmosfera elegantă a unui loc incredibil aflat la nord de Sozopol, lângă plajele de aur. Relaxaţi-vă la malul mării sub umbrelele rezervate special pentru dumneavoastră pe plaja privată.

Încheiați-vă ziua cu o plimbare în Sozopol, un loc unde atmosfera de odinioară se întâlneşte cu cea modernă. Înfiinţată în 610 î.Hr. ca o colonie elenă, localitatea este cunoscută ca unul dintre cele mai vechi oraşe din Bulgaria. Sozopolul actual, cu arhitectura și arheologia sa impresionante, este un adevărat oras muzeu.Cu un centru vechi romantic şi plajele cu nisip alb din împrejurimi, Sozopol este unul dintre cele mai frumoase orașe de coastă din Bulgaria.

 

 

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Solicită oferta

Sunt de acord cu termenii și condițiile rezervării