Descoperă Plovdiv și minunile din Rodopi

- plecare din Sofia -

 
Transport

Vă oferim o gamă de excursii personalizate cu transportul dumneavoastră privat beneficiind, în acelaşi timp de toată experiența locală. Pe lângă plaje, Bulgaria înseamnă și munţi, păduri, tradiție și cultură. Cu un ghid audio, acces la locuri unice, cele mai bune restaurante, aventuri în staţiuni de agrement și în aer liber, all inclusive: kilometraj, hărţi, coordonate GPS, vouchere și bilete. Veți putea să vă folosiți timpul de vacanță extrem de eficient pentru a descoperi frumusețea Bulgariei în timpul acestei excursii personalizate de 200km împreună cu familia.

"Podurile Minunate", obiectiv turistic natural situat la 1450 m deasupra nivelului mării, înconjurat de păduri maiestuoase de conifere, vă puteți bucura de acest peisaj unic, cu condiția să vă feriți de legendarul Balaur!

Mănăstirea Bachkovo este situate pe partea dreaptă a râului Chepelarska fiind una dintre cele mai importante mănăstiri ale Bisericii Ortodoxe bulgare. Acest monument național este, de asemenea parte a patrimoniului UNESCO.

Cetatea Asen este situată pe o creastă stâncoasă. Fortul, construit în secolul al VI-lea, a avut o funcţie strategică importantă în Evul Mediu. Dintre ruinele rămase după cucerirea otomană din secolul 14 s-a păstrat doar biserica originală de care vă puteți bucura alături de o panorama extraordinară.

Plovdiv - Capitala Culturii Europene 2019. Este un oraș antic cu influențe romane, persane și otomane. Nu ratați cel mai cunoscut monument cultural, Teatrul Arena, un amfiteatru roman, așezat strategic pe un deal deasupra oraşului.

 

 

Solicită oferta

You must agree to the conditions for processing your personal data.