Descoperă munții Rodopi

De la adâncurile diavolești la înălțimile vulturilor

 
Transport

Vă oferim o gamă de excursii personalizate cu transportul dumneavoastră privat beneficiind, în acelaşi timp de toată experiența locală. Pe lângă plaje, Bulgaria înseamnă și munţi, păduri, tradiție și cultură. Cu un ghid audio, acces la locuri unice, cele mai bune restaurante, aventuri în staţiuni de agrement și în aer liber, all inclusive: kilometraj, hărţi, coordonate GPS, vouchere și bilete. Veți putea să vă folosiți timpul de vacanță extrem de eficient pentru a descoperi frumusețea Bulgariei în timpul acestei excursii personalizate de 200km împreună cu familia.

Adânc ascuns în munte, se află Gâtul Diavolului. Intră fără teamă în "Sala tunetului" și lasă-te impresionat de căderea de apă și de spațiul imens al peșterii. Interesant este că din peșteră nu iese nimic din ceea ce râul aduce în interior. Pune-ți o dorință, iar conform miturilor, aceasta se va îndeplini.

Yagodina, cunoscută și sub denumirea de "perla peșterilor", este și cea mai lungă dintre acestea. Cu numeroasele sale abisuri şi tuneluri labirintice, este, de asemenea, și cea mai adâncă. Turul te va conduce pe trei etaje, pe lângă adevărate perdele stâncoase și stalagmite. 

Schimbă mașina de lux cu o plimbare aventuroasă cu jeepul, până la un punct cu o vedere uluitoare aflat la 1542 m: Ochiul Vulturului. Experimentează o călătorie la extrem către Orlovo Oko. Plimbă-te pe minunatul pod al cerului și bucură-te de cea mai uimitoare panoramă.

Pe drumul de întoarcere, poti face o oprire în Shiroka Laka (laka = meandru), un sat renumit pentru frumoasa arhitectură autentică zonei munților Rodopi. Renumite pentru tradițiile folclorice, casele tradiţionale conservate sunt așezate în formă de amfiteatru de-o parte și de alta a râului.

 

 

 

Solicită oferta

Sunt de acord cu termenii și condițiile rezervării