Mănăstirea Rila

- plecare din Sofia -

 
Transport
de la
 
50
persoana / excursie

Vă oferim o gamă de excursii personalizate cu transportul dumneavoastră privat beneficiind, în acelaşi timp de toată experiența locală. Pe lângă plaje, Bulgaria înseamnă și munţi, păduri, tradiție și cultură. Cu un ghid audio, acces la locuri unice, cele mai bune restaurante, aventuri în staţiuni de agrement și în aer liber, all inclusive: kilometraj, hărţi, coordonate GPS, vouchere și bilete. Veți putea să vă folosiți timpul de vacanță extrem de eficient pentru a descoperi frumusețea Bulgariei în timpul acestei excursii personalizate de 200km împreună cu familia.

Tsari Mali Grad este o cetate romanică unică din Bulgaria. În această cetate, te poți întoarce în timpuri străvechi și îți poți imagina că iei parte din viața de zi cu zi a oamenilor din aceea perioadă.

În vestul Munților Rila puteți vedea de departe vârfuri de rocă sub formă de piramide cunoscute ca Pământul lui Stob.

Mănăstirea Rila este considerată Comoara Bulgariei. Amplasată în Munții Rila le oferă turiștilor un peisaj frumos, plin de energie: Un loc unde natura întâlnește religia.

Nu uitați să gustați un mekitsa sau banitsa dacă ajungeți pe aceste meleaguri.

Scufundați-vă în trecut în cele mai vechi părți din Blagoevgrad. Atmosfera romantica oferită de străduțele pietruite este completată de restaurantele tradiționale și galerii.

Peste râu există și o mare zonă pietonală pentru cumpărături.

 

 

Solicită oferta

Sunt de acord cu termenii și condițiile rezervării