Descoperiți coasta de Nord a Bulgariei

 
Transportation
de la
 
60
persoana / excursie

Vă oferim o gamă de excursii personalizate cu transportul dumneavoastră privat beneficiind, în acelaşi timp de toată experiența locală. Pe lângă plaje, Bulgaria înseamnă și munţi, păduri, tradiție și cultură. Cu un ghid audio, acces la locuri unice, cele mai bune restaurante, aventuri în staţiuni de agrement și în aer liber, all inclusive: kilometraj, hărţi, coordonate GPS, vouchere și bilete. Veți putea să vă folosiți timpul de vacanță extrem de eficient pentru a descoperi frumusețea Bulgariei în timpul acestei excursii personalizate de 200km împreună cu familia.

Grădina botanică din Balcic, este o bucată de rai pe pământ, întinsă pe o suprafaţă de 1 hectar! Grădina este renumită în întreaga lume pentru colecția sa unică de cactuși mari, fiind a doua de acest fel din Europa după cea din Monaco. Colecția a 600 de exemplare de plante suculente gigantice, dintre care unele înfloresc doar o dată la 100 de ani, este de asemenea impresionantă. Nu e de mirare că regina Maria a României a ales această localitate drept reşedinţa sa de vară.

După o dimineață captivantă, relaxaţi-vă pe coasta aflată deasupra golfului și la restaurantul fermei de midii din Dalboka. Bucurați-vă de midiile cultivate ecologic, curate, din Marea Neagră, renumite pentru calitățile și componentele lor sănătoase. Pe lângă specialitățile de midii, meniul include numeroase feluri de peste, cât şi preparate din carne de porc și pui. Aici vă puteți bucura de o vedere magnifică și puteți asculta șoaptele valurilor lăsându-vă absorbiți de o atmosferă incredibilă.

Capul Kaliakra este o rezervație naturală, unde delfinii înoată liber alături de cormorani și unde pot fi văzute numeroase păsări rare migratoare pe tot parcursul anului. Unul dintre cele mai frumoase locuri istorice din Europa este situat aproape de granița cu România, fiind cunoscut pentru o vedere panoramică uimitoare. Cetatea a fost folosită succesiv de traci, romani, bizantini și bulgari şi face subiectul fascinant al multor legende.

 

 

Solicită oferta

Sunt de acord cu termenii și condițiile rezervării