Termeni si conditii generale

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.paradise.ro implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

www.paradise.ro este administrat de SC PARADISE TRAVEL AGENCY SRL cu sediul in BUCURESTI, Strada Costache Negri 19, sector 5, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J40/8065/2001, CUI RO14193750

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului www.paradise.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:

Drepturi de marca

Numele PARADISE TRAVEL AGENCY este marca inregistrata de catre SC PARADISE TRAVEL AGENCY SRL. Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor marci fara a fi obtinut in prealabil autorizatie de la PARADISE TRAVEL AGENCY sau de la titularii respectivi constituie INFRACŢIUNE ce se pedepseste conform legilor in vigoare.

Acuratetea informatiei

Informatiile de pe acest site sunt destinate cetatenilor romani si este posibil sa nu fie valabile si pentru alte tari. PARADISE TRAVEL AGENCY va recurge la masuri rezonabile pentru a se asigura ca informatiile de pe acest site sunt corecte si in conformitate cu datele la zi. Totusi, PARADISE TRAVEL AGENCY isi rezerva dreptul de a schimba informatiile si preturile de pe site in orice moment. Informatiile din aceasta pagina de Internet au fost incluse cu buna credinta, insa sunt doar pentru informare generala. Nu trebuie sa va bazati pe ele pentru nici un anumit scop, si nu se da nici o interpretare sau garantie in ceea ce priveste exactitatea sau intregimea acestora. PARADISE TRAVEL AGENCY exclude orice responsabilitate, in limitele permise de lege rezultând din accesarea si utilizarea acestui site.

Modalitate de plata online:

Daca in momentul rezervarii serviciului turistic alegeti optiunea platii cu "Carte de credit", veti fi redirectionat catre site-ul securizat www.mobilpay.ro, unde veti avea posibilitatea sa revedeti informatiile de facturare si livrare a documentelor si sa efectuati plata in siguranta.

Renuntari si penalizari

Conditiile de anulare si modificare aferente fiecarui serviciu rezervat pe site-ul www.paradise.ro sunt detaliate pentru fiecare produs in parte in descrierea produsului si este necesar sa le acceptati pentru a putea finaliza rezervarea. Dreptul de denuntare unilaterala a rezervarilor nu se aplica serviciilor turistice rezervate pe www.paradise.ro conform precizarilor din OG 130/2000 care precizeaza ca "Art. 12. - Dispozitiile art. 3-4, ale art. 7-10 si ale art. 11 alin. (1) nu se aplica contractelor privind: (...) b) furnizarea de servicii de cazare, de transport, de furnizare de preparate culinare, de agrement, atunci cand comerciantul se angajeaza prin contractul incheiat sa efectueze aceste prestatii la o data precisa sau intr-o perioada specificata; in mod exceptional, in cazul activitatilor de agrement organizate in aer liber, comerciantul isi poate rezerva dreptul de a nu respecta prevederile art. 11 alin. (2), in circumstante specifice."

Politica de confidentialitate

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamântul dumneavoastra in caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate in platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform Legii, catre institutiile abilitate.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/200, clientii nostril au urmatoarele drepturi:

 1. Dreptul la informare (art.12)
 2. Dreptul la acces la date (art.13) - dreptul de a obtine, la cerere si in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.
 3. Dreptul la interventie (art.14) - dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si in mod gratuit, urmatoarele:
  1. rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;
  2. transformarea datelor personale nelegale in date anonime;
  3. notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).
 4. Dreptul la opozitie (art.15) - dreptul de a se opune, in mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.
 5. Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) - dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost incalcate.

 6. Dreptul de a face plângere la autoritatea de supraveghere (art.25).

Contact

Pentru intrebari sau nelamuri referitoare la datele personale, trimite un e-mail la adresa noastra: office@paradise.ro sau telefoneaza-ne la numarul de telefon: 021.402.50.30 / 31 / 32 / 33/

Limitari privind utilizarea anumitor tehnici de comunicatie la distanta

Art. 1. - Urmatoarele tehnici de comunicatie la distanta necesita acordul prealabil al consumatorului:

 1. sistem automatizat de apel fara interventie umana (automat de apel)
 2. telecopiator (fax)
 3. adresa de posta electronica (e-mail)

Art. 2. - Utilizarea altor tehnici de comunicatie individuala la distanta in afara celor prevazute la art. 1 nu este permisa daca exista un refuz manifestat de consumator.

Lista cuprinzand tehnicile de comunicatie la distanta

 1. imprimat neadresat;
 2. imprimat adresat;
 3. scrisoare tipizata;
 4. publicitate tiparita cu bon de comanda;
 5. catalog;
 6. telefon cu interventie umana;
 7. telefon fara interventie umana (automat de apel, audiotext);
 8. radio;
 9. videofon (telefon cu imagine);
 10. videotext (microordinator, ecran Tv cu tastatura sau ecran tactil);
 11. posta electronica (e-mail);
 12. telecopiator (fax);
 13. televiziune (teleshopping).

Litigii

Prin folosirea,vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si SC PARADISE TRAVEL AGENCY SRL. In cazul unor eventuale conflicte intre SC PARADISE TRAVEL AGENCY SRL si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

Diverse

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual www.paradise.ro.

Disclaimer

Produsele si serviciile descrise in cadrul acestui website sunt valabile numai pentru Paradise Travel Agency Srl si sunt proprietatea ei exclusiva.

Paradise Travel Agency Srl depune toate eforturile pentru a prezenta informatiile in mod cat mai clar si concis. Cu toate acestea, Paradise Travel Agency Srl nu este si nu va fi legal responsabila sub nici o circumstanta pentru nici o inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor prezentate in acest website. Pentru a afla informatii mai detaliate despre produsele si serviciile Paradise Travel Agency Srl, ne puteti contacta la sediul nostru, precum si la numerele de telefon sau adresele de email furnizate pe site.

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest website, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al Paradise Travel Agency Srl.

Orice incercare, de orice natura, de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul website, cu exceptia detinatorului sau legal, Paradise Travel Agency Srl , da dreptul unilateral si neechivoc ca Paradise Travel Agency Srl sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestui fapt.

Informaţiile furnizate pe acest site nu trebuie să fie utilizate în scopuri care sunt în conflict cu legislaţia romana in vigoare, sau în scopuri care sunt în general în conflict cu vreo lege care reglementează furnizarea şi utilizarea de informaţii.

Paradise Travel Agency Srl nu are nici o raspundere privitoare la incalcarea sau depasirea unor termeni contractuali de catre client, fapt care ar duce la inutilizarea serviciilor furnizate. Clientii accepta faptul ca pentru orice responsabilitate privind achizitia unor produse sau servicii, Paradise Travel Agency Srl nu poate fi facut raspunzator pentru nici o suma platita ca daune de client cu exceptia sumei platite de client pentru cumpararea produselor sau serviciilor, conform contractului.

Cu exceptia documentelor separate speciale din contracte scrise si semnate de Paradise Travel Agency Srl cu orice client, termenele si conditiile contractuale nu pot fi modificate, alterate, suplimentate sau amendate de folosirea sau invocarea oricarui alt document. Orice modificare a conditiilor prevazute in contract este nula de drept, cu exceptia clauzelor acceptate prin contract/document/anexa - ferm scris si semnat deopotriva de client si Paradise Travel Agency Srl.