Praga 2017 - Concert System of a Down

390 EUR / pers.
Rezerva acum

Concert/Eveniment

Zbor din Bucuresti pana la Prague.
O2 Arena PRAGA – 12 Iunie 2017

Praga, capitala Cehiei, este considerata una dintre cele mai populare destinatii din Europa de est. Turistii sunt atrasi de arhitectura veche, parca neatinsa de razboaiele ce au ravasit continentul.
In centrul istoric al orasului se afla castelul Hradèany, la vest de raul Vltava, si Vechiul si Noul oras (Staré Mesto si Nové Mesto) catre est, unite de impozantul Pod Charles. Vechiul oras este un labirint de strazi, alei si pasaje care converg spre o imensa piata centrala, Staromestské Namestí. De asemenea, Josefov Ghetto, vechiul cartier evreiesc este o parte a acestei zone.

Formatia System Of A Down s-au infiintat in 1995 in Los Angeles, California. Toti cei patru membri sunt de origine armeana. Trupa a dobandit succesul mainstream cu piese precum Chop Suey! sau mai nou Hypnotize, castigand si numeroase premii Grammy.


Nota!
Preturile sunt valabile in momentul postarii ofertei. Disponibilitatea se poate modifica in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si locurilor disponibile.


☠ 3 nopti cazare cu mic dejun in perioada 11.06 - 14.06.2017
☠ bilet de avion, taxe incluse
☠ bilet concert System of a Down, in data 12.06.2017
*bilete cu loc categoria III - zona Rosie
*biletul va fi ridicat de la receptia hotelului

☠ transfer aeroport - hotel - aeroport
☠ transfer hotel - O2 Arena - hotel
☠ asigurarea medicala si storno (recomandate)
☠ alte servicii si cheltuieli personale, ce nu sunt mentionate in oferta

OK 803 OTP (Bucuresti) 15:20 PRG (Praga)

16:15

OK 802 PRG (Praga) 11:40 OTP (Bucuresti) 11:45
*Orarul de zbor este informativ si poate suferi modificari; orele mentionate sunt ore locale

System Of A Down s-au infiintat in 1995 in Los Angeles, California. Toti cei patru membrii sunt de origine armeana. Trupa a dobandit succesul mainstream cu piese precum Chop Suey! sau mai nou Hypnotize, castigand si numeroase premii Grammy.
Solistul Serj Tankian si chitaristul Daron Malakian au facut parte dintr-o formatie numita Soil, care in 1995 s-a despartit. Cei doi au infiintat System Of A Down, al carei nume a fost luat dintr-un poem scris de Malakian. Shavo Odadjian li s-a alaturat ca basist in timp ce la baterie a fost cooptat Andy Khachaturian.


La cateva luni de la infiintare, apare Untitled 1995 Demo Tape, urmat in 1996 de Demo Tape 2.
In vara lui 1998, System Of A Down scot albumul de debut self-titled. Primul single de pe acest album, intitulat Sugar, incepe sa fie difuzat la radio, urmat la scurt timp de o alta piesa, Spiders. Dupa aparitia materialului, trupa sustine numeroase concerte, aparand chiar si in deschidere la Slayer.
Toxicity apare in 2001, fiind inca pe prima pozitie a topurilor in saptamana in care au avut loc atentatele din septembrie din Statele Unite.
Dupa lansarea albumului, trupa ia parte la un turneu in Statele Unite alaturi de Slipknot, urmat la inceputul lui 2002 de un turneu impreuna cu Rammstein. In noiembrie 2002 apare Steal This Album!, denumit asa din pricina unui incident: cateva piese au scapat pe Internet cu mult inainte ca albumul sa aiba o forma finala, membrii trupei postand pe site chiar o declaratie oficiala in care spuneau ca materialul este neterminat. Dolmayan va declara in interviuri ca nu il deranjeaza faptul ca le este piratata muzica, ci faptul ca este facut public ceva care se afla inca in stare provizorie.
In 2005 apare albumul dublu Mezmerize/Hypnotize, cele doua fiind lansate la o distanta de cinci luni.
Mezmerize este lansat in luna mai, cu doua single-uri de succes: B.Y.O.B. si Question!. Hypnotize este lansat in noiembrie 2005.
In mai 2006, trupa anunta ca va lua o pauza.
Daron Malakian infirma zvonurile potrivit carora formatia s-ar destrama. 'Este totusi sanatos sa luam o pauza', a spus el.
Ultimul concert inainte de despartirea temporara a avut loc in august 2006. "Ne vom intoarce", a spus Malakian la sfarsitul concertului. "Doar ca nu stim cand".

Tipuri de servicii si tarife (alege un serviciu pentru a continua)

Serviciu
Adulti/Copii
Perioade
 
Tarif
HOTEL U KRIZE 3*
Zbor din Bucuresti pana la Prague.
Package
2 adulti
78000 EUR / 3 nopti
HOTEL SONATA 4*
Zbor din Bucuresti pana la Prague.
Package
2 adulti
80200 EUR / 3 nopti
HOTEL EMBASSY 4*
Zbor din Bucuresti pana la Prague.
Package
2 adulti
80200 EUR / 3 nopti
HOTEL RAMADA CITY CENTRE 4*
Zbor din Bucuresti pana la Prague.
Package
2 adulti
84600 EUR / 3 nopti
HOTEL JULIS 4*
Zbor din Bucuresti pana la Prague.
Accommodation
2 adulti
84600 EUR / 3 nopti
HOTEL LEONARDO 4*
Zbor din Bucuresti pana la Prague.
Accommodation
2 adulti
92200 EUR / 3 nopti
HOTEL ADRIA 4*
Zbor din Bucuresti pana la Prague.
Package
2 adulti
94400 EUR / 3 nopti
HOTEL VENTANA 5*
Zbor din Bucuresti pana la Prague.
Package
2 adulti
1,09600 EUR / 3 nopti

Rezervare online