Circuit 2017 - Brazilia - Argentina - Paraguay - Uruguay

Oferta Speciala
2495 EUR 2315 EUR / pers.
Rezerva acum

Circuit cultural

Zbor din Bucuresti pana la Rio De Janeiro.
Circuit 2017 - Brazilia - Argentina - Paraguay - Uruguay
 • Ziua 1. 05.11.2017 BUCUREŞTI - RIO DE JANEIRO

Întâlnire cu reprezentantul agenţiei la ora 05.30 la aeroportul Otopeni. Îmbarcare la bordul aeronavei British Airways şi decolare spre ‘’Oraşul Minunat’’ - Rio de Janeiro (cu escala în Londra). Sosire în Rio la ora 21.15. Transfer, cazare si cina în Rio de Janeiro.

 • Ziua 2. 06.11.2017 RIO DE JANEIRO - Corcovado

Mic dejun. Timp liber la dispoziţie pentru plajă sau excursie opţională pe muntele Corcovado (65 €), celebru pentru impresionanta statuie a lui Iisus şi minunata privelişte asupra oraşului. Continuăm vizita în pădurea Tijuca, unde veţi fi uimiţi atât de contrastele faunei şi florei tropicale cât şi starea de linişte şi calm, aflată chiar în mijlocului unui oraş cu 6 milioane de locuitori. După vizita în cea mai mare pădure urbană din lume, întoarcerea se face prin renumita staţiune Barra Tijuca, unde vom putea admira de aproape plajele din sudul oraşului. Încheiem traseul cu stadionul Maracana şi Catedrala Metropolitană. Masa de prânz (tip barbeque, fara bauturi) este inclusa – pentru turistii care aleg excursia optionala. Întoarcere la acelaşi hotel din Rio de Janeiro pentru cazare si cina.

 • Ziua 3. 07.11.2017 RIO DE JANEIRO- Insulele Tropicale

Mic dejun. Timp liber pentru plajă sau excursie opţională în Insulele Tropicale – Angra dos Reis (75 €), unde vom face o relaxantă croazieră în care vom admira apele liniştite şi numeroasele insuliţe din golful Sepetiba, situate în Oceanul Atlantic, la sud de Rio de Janeiro. La amiază ne vom opri într-una din aceste luxuriante insuliţe pentru a servi masa de prânz (băuturile nu sunt incluse în preţ) şi pentru o baie reconfortantă în ocean. Întoarcere la Rio de Janeiro, cazare si cina .

 • Ziua 4. 08.11.2017 RIO DE JANEIRO- Sugar Loaf- IGUAZU Mic dejun. Timp liber pentru plajă sau opţional excursie la Sugar Loaf (65 €). Muntele poartă această denumire datorită asemănării sale cu o căpăţâna de zahar şi e localizat la gura faimosului Golf Guanabara. Accesul se face cu un teleferic până pe vârful stâncii pentru o privelişte spectaculoasă de 360 grade asupra megalopolusului. Masa de prânz (tip barbeque, fara bauturi) este inclusa - pentru turistii care aleg excursia optionala. După amiază zbor Rio de Janeiro - Iguazu. Sosire la hotel in Iguazu pentru cazare si cina.

 • Ziua 5. 09.11.2017 IGUAZU, Turul Cascadelor Braziliene si Argentiniene

Mic dejun. Vom vizita faimoasele cascade de pe Iguazu, situate la graniţa dintre Brazilia şi Argentina. Întinzându-se pe aproape 3 km lungime şi înconjurate de verdele intens al junglei, Cascadele Iguazu au fost apreciate ca cele mai frumoase din lume. Vom admira partea braziliana a cataractelor, parte a Parcului Naţional Iguazu (obiectiv UNESCO), un adevărat spectacol al naturii care lasă orice vizitator fără suflare iar după amiază timp liber sau excursie opţională (35 €) în partea argentiniana a cascadelor, pentru a admira cascadele San Martin şi “Garganta do Diablo” (Gâtlejul Diavolului), cea mai mare şi mai înaltă cădere de apă. Atât spectacolul cât şi traseul în sine reprezintă o aventură, datorită peisajului exotic al junglei. Întoarcere la hotel pentru cazare si cina.

 • Ziua 6. 10.11.2017. IGUAZU - Barajul ITAIPU - ASUNCION (Paraguay)

Mic dejun. În prima parte a zilei vom vizita barajului antropic Itaipu, cea mai mare hidrocentrală din lume. Denumirea se trage din limba băştinaşilor din Brazilia, ceea ce in limba Tupi Guarani, înseamnă pietre sunătoare, şi este situată între Brazilia şi Paraguay, de-a lungul râului Parana. A fost declarată una dintre cele 7 minuni ale lumii moderne şi poate asigura întregul necesar de energie a Paraguay-ului şi a Braziliei de Sud. Plecare cu autocarul spre Asuncion, cu o scurtă oprire pe malul lacului Ypcaray, în apropiere de capitala Paraguay-ului. Masa de pranz (fara bauturi) este inclusa. Sosire şi cazare la hotel în Asuncion.

 • Ziua 7. 11.11.2017 ASUNCION – MONTEVIDEO (Uruguay)

Mic dejun. Începem turul acestui oraş cu aproape 2 milioane de locuitori incluzând şi zona metropolitană, impresionaţi de contrastul pitoresc dintre clădirile clasice coloniale şi arhitectura noilor construcţii mai recente. Este unul din cele mai vechi oraşe din America de Sud, spaniolii construind aici un fort înca din 1537. Vizităm Catedrala, Panteonul Naţional al eroilor, Casa de la Independencia şi Calle Palma, principala artera a oraşului, unde sunt amplasate mai multe clădiri istorice, pieţe, magazine, restaurante şi cafenele. Transfer la aeroport pentru zborul Asuncion - Montevideo. Dupa aterizare, tur al modernei metropole, fost oraş colonial, de care veti fi plăcut surprinşi, de arhitectura diversă, ce cuprinde atât clădiri neoclasice precum Catedrala Metropolitană cât şi clădiri postmoderniste precum World Trade Center şi Antel Telecommunication Tower, cele mai înalte clădiri din oraş. De asemenea vom vizita şi Ciudad Vieja, zonă care include cele mai vechi clădiri ale oraşului, construite în sec. 18, cu muzee, galerii de artă precum şi Palatul Legislativ, Primăria sau Palatul Estevez. Cazare si cina la hotel in Montevideo.

 • Ziua 8. 12.11.2017 MONTEVIDEO – Colonia del Sacramento- BUENOS AIRES

Mic dejun. Transfer cu autocarul catre Colonia del Sacramento Uruguay a fost multe sute de ani un taram salbatic, nelocuit, pana la infiintarea coloniei Sacramento, in 1680Barrio istorico, centrul vechi, aflat astazi in Patrimoniul UNESCO, care vă va cuceri cu siguranta prin stradutele inguste, pavate, masinile de epoca, mici magazine traditionale, flori, palmieri, portocali si, peste tot, Rio de la Plata. Dupa vizita ne imbarcam pe ferryboat si ne indreptam catre Buenos Aires pentru cazare.

 • Ziua 9. 13.11.2017 BUENOS AIRES

Dupa servirea micului dejun, tur de oraş pentru a vizita Plaza de Mayo cu Casa Rosada (sediul guvernului argentinian), Cabildo (Primaria), Catedrala Metropolitana, Cartierul San Telmo (fost port), unul din cele mai moderne cartiere ale oraşului, Cartierul La Boca- faimos pentru casele viu colorate, Recoleta, cartier în care se afla cimitirul ce adăposteşte mormântul Evei Peron şi Teatrul Colon. Ultima vizită este în Palermo, cartierul parcurilor, grădinilor şi al ambasadelor. Întoarcere la hotel pentru cazare. Seara, optional (95 €) va propunem un spectacol de Tango si cina La Ventana, local cu specific traditional, unde veti fi fascinati de muzica, dansul, bucatele traditionale si internationale, lectii de tango sau degustare de vinuri argentiniene. Cazare la acelasi hotel in Buenos Aires.

 • Ziua 10. 14.11.2017 BUENOS AIRES- Delta Parana, EL TIGRE

Mic dejun. Program liber la dispoziţia turiştilor sau, optional (42 €), excursie în pitorescul orăşel El Tigre, înconjurat de delta râului Parana. Mica localitate este punctul de plecare într-o reconfortantă plimbare cu barca în acest fascinant “tărâm al apelor”, o adevărata “reţea” de râuri interconectate, unde multitudinea de insuliţe şi canale constituie habitatul pentru o varietate uimitoare de specii. Întoarcere la hotel pentru cazare la acelasi hotel in Buenos Aires.

 • Ziua 11. 15.11.2017 BUENOS AIRES- BUCURESTI

Dupa micul dejun, mai avem cateva ore timp liber la dispozitia turistilor pentru ultimele cumparaturi pentru cei dragi apoi transfer la aeroport pentru zborul spre Europa.

 • Ziua 12. 16.11.2017 BUCURESTI
  Zbor transatlantic la bordul aeronavei British Airways, cu escala la Londra. Seara, avionul aterizează pe aeroportul Otopeni în jurul orei 14:30.

Traiful include:

 • Zboruri internationale Bucuresti - Rio de Janeiro şi Buenos Aires - Bucuresti, compania British Airways, escala la Londra (compania aeriana poate modifica orarul de zbor);
 • Zboruri interne Rio – Iguazu; Asuncion – Montevideo;
 • Transport cu autocar / microbuz local cu aer conditionat;
 • 10 cazări cu mic dejun la hoteluri echivalent a 4* si 3*; demipensiune in Brazilia, Paraguay, Uruguay si pranz la majoritatea excursiilor optionale;
 • Taxe aeroport
 • Ghid însoţitor pt. serviciile la sol

· Asigurarea medicală şi cea storno (opţională);

· Excursiile şi activitătile opţionale, toate minim 15 persoane.

· Alte cheltuieli personale, bacsis, Intrările la obiectivele turistice, alte servicii care nu sunt mentionate in program.

Orar de zbor: Compania British Airways

05.11: Bucuresti - Londra: 08:00 - 09:50
05.11: Londra - Rio de Janeiro: 11:40 - 21:15

15.11: Buenos Aires - Londra: 14:15 - 06:30 (a doua zi)
16.11: Londra - Bucuresti: 09:15 - 14:30

Inclus: 1 bagaj de cala x max 23kg/pasager si 1 bagaj de mana x max 10kg/pasager

Cetăţenii români care doresc să călătorească în Brazilia/ Argentina/ Paraguay/ Uruguay nu au nevoie de viză de intrare. Perioada legală de şedere este de 90 de zile. Nu este nevoie de viză de tranzit. Recomandam paşaport permanent valabil minim 6 luni de la data incheierii călătoriei.

Programul poate fi modificat în anumite condiţii obiective respectând perioada, itinerarul şi categoria serviciilor oferite iniţial.

Agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană; valoarea exactă a taxelor de aeroport va fi comunicată cu două săptămâni înaintea plecării, odata cu emiterea biletelor de avion.

Agenţia nu răspunde în cazul refuzului autoritătilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu.

Clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de Ministerul de resort al ţării de destinaţie

Distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie.

Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. Oferta a fost calculata pe baza paritătii euro/dolar; în situaţia modificării cu mai mult de 2% a acestei parităti, agenţia are dreptul de a modifica tariful

Agenţia îşi rezervă dreptul de a schimba compania aeriană cu anunţarea prealabila a turiştilor.

Aşezarea în autocarele locale se face în ordinea inscrieri, începând cu bancheta a doua.

NOTA:

Pentru grupuri intre 15 si 17 persoane se percepe un supliment de 55 euro.

Preţurile sunt valabile pentru un număr limitat de locuri la zbor, după epuizarea cărora, turiştii vor putea să îşi dea acceptul pentru achitarea diferenţei de tarif faţă de preţul din ziua achitării pachetului turistic. Ordinea cazărilor şi vizitarea din fiecare zi a obiectivelor

turistice se poate modifica, cu asigurarea vizitării tuturor obiectivelor incluse în program.

Compania de turism nu poate fi făcută răspunzatoare pentru astfel de situaţii, ce nu pot fi depistate anterior plecării.

Grup minim 17 persoane.

CONDITII DE INSCRIERE/CALATORIE

 • Pasaport permanent valabil minim 6 luni de la data intoarcerii. Pasapoartele temporare nu sunt admise.
 • la inscriere, turistul achita 50% din valoarea excursiei, iar diferenta cu 30 zile inaintea plecarii.
 • contravaloarea excursiei poate fi achitata in EURO sau RON la cursul bancii comerciantului
 • Conditiile de participare si penalizare in caz de retragere, sunt prevazute in contractul de comercializare a pachetului de servicii, care trebuie semnat obligatoriu la inscriere. Acestea sunt: 30% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu pana la 61 zile inaintea plecarii;

50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 60 zile - 46 zile inaintea plecarii;

80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 45 zile - 22 zile inaintea plecarii;

100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face incepand cu 21 zile inaintea plecarii.

 • Corectitudinea numelor si a datei de nastere intra in responsabilitatea agentiei / agentului care a efectuat inscrierea, iar orice modificare de nume sau de data se taxeaza cu 25 € / modificare /persoana.
 • camerele sunt distribuite de receptie, iar cazarea in prima zi si predarea in ultima zi se va face in functie de politica orara a fiecarui hotel si functie de disponibilitatile de moment (in general cazare dupa ora 14:00 si predare pana in ora 12:00). Orice problema legata de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei locale.
 • hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facilitatilor din camera si hotel (ex.mini bar/frigider, seif). Recomandam turistilor, ca in momentul cazarii in hotel, sa solicite la receptie detalii despre aceste costuri suplimentare; la unele hoteluri de 4 stele se solicita garantie numerar sau card, ce se restituie/deblocheaza la predarea camerei. Aceste sume se blocheaza pentru garantarea platii facilitatilor hotelului si nu implica cu nimic agentia organizatoare (tur operatorul);
 • Categoria hotelului, a restaurantului si a mijloacelor de transport turistic, este cea acordata de ministerul tarii respective.
 • ATENTIE! Verificati documentele necesare calatoriei inainte de plecare - pasaport valabil min. 6 luni de la data sosirii in tara ! Persoanele care detin alt tip de pasaport decat cel turistic (pasaport diplomatic etc) sunt rugate sa se intereseze in ce conditii pot calatori cu pasaportul pe care il detin. Documentele necesare calatoriei pentru minorii insotiti de un singur parinte sau nici unul le gasiti la www.politiadefrontiera.ro Conform legislatiei in vigoare, copiii si infantii (pana la 14 ani) calatoresc doar cu pasaport
 • Agentia isi rezerva dreptul de a reordona programul excursiei, cu respectarea in totalitate a serviciilor
 • In situatia de suprarezervare (overbooking) a unui hotel, determinata de activitatea hotelierilor (carora le revine raspunderea pentru situatia creata), inainte sau dupa inceperea calatoriei, agentia partenera din tara respectiva este obligata sa ofere o alta varianta de hotel in aceeasi zona sau intr-o zona cat mai apropiata, la aceeasi categorie sau de o categorie superioara fara sa modifice pretul.
 • Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi razboaie, cutremure, greve, fenomene naturale si meteo deosebite, etc, nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii;
 • Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu; agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport sau a serviciilor suplimentare, in situatia in care acestea sunt impuse de terti (compania aeriana, unitatile de cazare) ;
 • Compania aeriana are dreptul de a modifica orarul de zbor, prin urmare, agentia nu este raspunzatoare pentru decolarea/aterizarea avioanelor la o alta ora decat cea mentionata in programul excursiei.

Tipuri de servicii si tarife (alege un serviciu pentru a continua)

Serviciu
Adulti/Copii
Perioade
 
Tarif
CIRCUIT AMERICA DE SUD 2017
Zbor din Bucuresti pana la Rio De Janeiro.
Package
2 adulti
Oferta Speciala
4,99000 EUR 4,63000 EUR / 11 nopti

Rezervare online